Färgsättning & Inredning

Färgsättning & Inredning

FÄRGSÄTTNING
För mörkt, för blankt eller kanske för mesigt? Att måla om hemma är inte alltid lätt. Våra professionella färgsättare hjälper dig att se helheten och ger förslag på färg och tapeter

Vi hjälper dig att komma igång och följa din egen stil. Det första är att tänka igenom helheten. Vad är det för miljö man vill skapa? Det handlar om att fundera på vad hemmet har för funktion, men också om att välja favoritfärger. Vissa vill ha lugn, någon annan vill ha mer energi, en tredje kanske önskar attityd.

Det finns inget som är fel – Allt går!

Vi ger dig en vacker upplevelse som behåller sin funktion under lång tid

INREDNING
Vår affärsidé är att göra inredningshjälp tillgänglig för alla till rimliga priser. När du anlitar oss börjar vårt samarbete alltid med en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina idéer och önskemål, förutsättningar och krav – därefter väljer du som kund hur du vill gå vidare. Inga kostnader kommer att uppstå innan vi kommit överens om vad som skall utföras och till vilket pris. Du har hela tiden kontroll över det som sker och i slutändan är det naturligtvis dina önskemål som kund som har någon betydelse.

Vi kan erbjuda helhetslösningar där vi färdigställer allt på plats.
Det kan innefatta målning, bygg, möbler, gardiner inredningsdetaljer mm. Vi hjälper er att skapa en harmonisk, spännande och unik miljö
– Inga jobb är för små, få är för stora. Vi gör alltid hembesök, och jobbar nära med dig, leverantörer och hantverkare för ett perfekt resultat.