Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00


Hemmet är bland det mest personliga vi har. Det är där vi tar oss möjlighet att koppla av, att umgås och uppleva allt från barnens första stapplande steg till lata söndagar i soffan.

När vi får förtroendet att ta ett steg in i det allra mest personliga måste vi kunna leverera. Under åren har vi byggt upp en butik med ett komplett sortiment och samlat medarbetare som besitter gedigen kunskap och lång erfarenhet. Vi har ett genuint intresse av färg, form och inredning. 

Färgmagasinets butik & måleri är belägna på Strandgatan 5B, Örnsköldsvik. Hos oss hittar du det mesta för att skapa ditt drömhem. Vi erbjuder måleritjänster i hela Sverige, allt från mindre reparationsuppdrag till större målerientreprenader och helhetslösningar. Oavsett om det gäller arbeten utomhus eller inomhus, nyproduktion eller renoveringsobjekt kan du lita på att jobbet blir professionellt och kostnadseffektivt utfört. Vill du hellre göra jobbet själv så har vi allt du behöver i vår butik. Våra butikssäljare Annacarin och Ewa guidar dig gärna genom valet av produkter och hjälper till med tips och råd kring utförandet för just ditt projekt. Vill du ha hjälp med inredning och färgsättning så boka en tid med Annacarin.


Ta en tur förbi oss nästa gång du har sprudlande idéer, när inspirationen sinat eller när du helt enkelt vet vad du vill ha. Välkommen in till oss!

Intresseanmälan

Välj dom objekt och områden som du är intresserad av, du kan välja fler i samma anmälan. När vi hanterat ditt ärende så återkommer vi till dig Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy. Vi spar anmälan i ett halvår.

Felanmälan

Fyll i formuläret och beskriv ditt fel så utförligt som möjligt.

Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00