Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00


Tips & Trix

Vi har samlat lite tips och trix som underlättar under arbetets gång.


Tapetsera mörk fondvägg?

Måla samma kulör bakom de blivande tapetskarvarna som i botten på tapeten. Blir det liten glipa syns det betydligt mindre om tapet och bakomliggande vägg har samma kulör.

Smart tips för bästa kvalitet!

Ställ penseln upp och ner efter den rengjorts så att eventuella rester hamnar i ”botten” på penseln istället för längst ut på penselns borst. På så sätt kan du vara säker på att din pensel levererar ett fint resultat under lång tid framöver.

Täck och maskera innan

En färgklick kan skänka liv till ett rum, men behåll färgen på väggen! Se till att täcka golv och inredning ordentligt för att undvika efterarbete. Den vanliga billiga maskeringstejpen funkar för de flesta underlag, om du ska måla på känsliga underlag finns även skonsam specialtejp.

Måla om väggar?

Det är svårt att visualisera en kulör på större yta sett från litet kulörprov. Det gäller både inom och utomhus! Olika ljusförhållanden, påverkan från färger i omgivningen och så vidare påverkar alltid. Köp en provburk och känn dig säkrare på slutresultatet.

Så får du till skarpa kanter!

För en riktigt knivskarp kant mellan tex takfärg o kulör på vägg använder man maskeringstejp. Innan den tänkta färgen på väggen målas försluts tejpkanten med takfärg alt. målarfog så inte den nya färgen läcker in under tejpen. Måla väggfärgen över förslutningsfärgen, ta bort tejpen.

Hur man tapetserar

Provmåla

Miljövänlig rengöring

Hur man målar en vägg

Teknos färger


Ibland vill man inte göra allt själv.

Då kan man alltid anlita en målare.

För oss är inget projekt för stort eller för litet.

Intresseanmälan

Välj dom objekt och områden som du är intresserad av, du kan välja fler i samma anmälan. När vi hanterat ditt ärende så återkommer vi till dig Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy. Vi spar anmälan i ett halvår.

Felanmälan

Fyll i formuläret och beskriv ditt fel så utförligt som möjligt.

Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00