Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00


Sortiment

I vår butik finner du ett brett sortiment av både inomhus- och utomhusfärger. Vi har även ett stort utbud av tapeter, väggväv och måleritillbehör. Det kompletterar vi med tyger, inredningsdetaljer och en stark passion för känsloskapande hem.

Inomhus

Vi har ett brett sortiment av inomhusfärger från våra leverantörer Jotun och Teknos med flera. Valet av produkt beror på vad du ska måla. Väggfärg finns i olika glans och tålighet. Ska du måla möbler, dörrar, snickerier mm. använder du en lackfärg. Här finns också olika glanstal att välja på.

Är du osäker på vad som passar bäst för just ditt projekt kom in och fråga oss om råd.

Vi har också ett stort utbud av lacker och oljor från Trestjerner och Herdins för behandling av golv och paneler samt andra ytor t ex bänkskivor och bord som kräver en hård yta. Du kan även hyra en golvslip hos oss om du vill behandla ditt trägolv själv alternativt anlita en av våra duktiga målare som kan göra jobbet åt dig. Prata med vår personal i butiken så får du bästa hjälpen.

Utomhus

Hos oss hittar du utomhusfärger av hög kvalitet för fasader, plåttak, altaner, terrasser och utemöbler. Vi har lasyrer och täckfärger för fasader i en mängd olika kulörer. Vi har bets och oljor för behandling av t ex terrasser och trämöbler som du kan få antingen genomskinliga eller pigmenterade. Är du osäker på vilken typ av produkt och färg du behöver? Kom in till oss så hjälper vi dig!

Tapeter

Ljust och fräscht, färgglatt och ombonat - oavsett vilken känsla du vill krydda ditt hem med finns många alternativ hos oss. Vi har en mängd tapetkartor från olika leverantörer som Boråstapeter, Midbec, Sandbergs med flera. Ta hjälp av Ewa eller Annacarin i vår butik för att hitta rätt i tapetdjungeln.

Verktyg & Penslar

Hos oss hittar du penslar och verktyg för alla ytor och projekt, stora som små.

Solskydd

I vår butik hittar du tyger och solskydd för alla stilar, från det allra mest exklusiva och uppseendeväckande till det riktigt klassiska. Luxaflex är vår leverantör av solskydd och de har ett stort utbud som passar alla typer av fönster och behov. Läs mer på Luxaflex.se.

Inredning

När du vill veta mer om årets trender. När inspirationen sinat eller idéerna flödar. Besök vår butik och låt oss inspirera och dela med oss av praktiska tips och råd. Vi erbjuder även konsultation av helhetslösningar som kan innefatta målning, möbler, gardiner och inredningsdetaljer m.m., allt för att skapa en harmonisk och spännande miljö. Inga jobb är för små och få är för stora och tillsammans med er ser vi till att skapa en miljö där ni alltid vill vara.


SÖKER DU BOENDE/FÖRVARING?

Intressanmälan

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English.

FÖR DIG SOM REDAN HYR

Felanmälan & Jour

Piper en brandvarnare, knarrar kylen eller är det ingen värme i elementen. Skicka in en felanmälan För akuta problem utanför kontorstid 070-342 80 50

Sortiment från dom största leverantörerna

Intresseanmälan

Välj dom objekt och områden som du är intresserad av, du kan välja fler i samma anmälan. När vi hanterat ditt ärende så återkommer vi till dig Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy. Vi spar anmälan i ett halvår.

Felanmälan

Fyll i formuläret och beskriv ditt fel så utförligt som möjligt.

Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00